Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

First Light është një organizatë bamirëse për këdo që po përjeton ose ka përjetuar abuzim në familje ose dhunë seksuale.

Ne ofrojmë një sërë mbështetjeje në Devon, Cornwall dhe
Ishujt e Scilly, Swindon dhe Wiltshire, dhe në të gjithë Anglinë dhe Uellsin.
Vizitoni Vendndodhjet për informacion rreth shërbimeve që ne ofrojmë në zonën tuaj.

Çdokush mund të ndikohet nga abuzimi në familje dhe dhuna seksuale, dhe ne mbështesim njerëzit e të gjitha moshave dhe gjinive, duke përfshirë personat me aftësi të kufizuara dhe anëtarët e komunitetit LGBTQ+.

Nëse ju, ose dikush që njihni, ka nevojë për ndihmë, ju lutemi kontaktoni tani.

First Light është një organizatë bamirëse për këdo që po përjeton ose ka përjetuar abuzim në familje ose dhunë seksuale.

Ne ofrojmë një sërë mbështetjeje në Devon, Cornwall dhe
Ishujt e Scilly, Swindon dhe Wiltshire, dhe në të gjithë Anglinë dhe Uellsin.
Vizitoni Vendndodhjet për informacion rreth shërbimeve që ne ofrojmë në zonën tuaj.

Çdokush mund të ndikohet nga abuzimi në familje dhe dhuna seksuale, dhe ne mbështesim njerëzit e të gjitha moshave dhe gjinive, duke përfshirë personat me aftësi të kufizuara dhe anëtarët e komunitetit LGBTQ+.

Nëse ju, ose dikush që njihni, ka nevojë për ndihmë, ju lutemi kontaktoni tani.

Nëse jeni në Cornwall ose Isles of Scilly dhe keni nevojë për këshilla abuzim në familje ose mbështetje për t’u shëruar nga dhuna seksuale, telefononi tonë Të ardhme më të sigurta linja e ndihmës 0300 777 4 777 .

Nëse jeni në Devon dhe Cornwall dhe dëshironi të lidheni me tonën Këshillim i pavarur për dhunën seksuale (ISVA) Shërbimi është 03458 12 12 12 .

Nëse jeni në Swindon dhe Wiltshire dhe dëshironi të lidheni me tonën Këshillim i pavarur për dhunën seksuale (ISVA) Shërbimi është 0300 373 2715 .

Nëse keni përjetoi dhunë seksuale në Swindon dhe Wiltshire dhe keni nevojë për ndihmë tani telefononi 01793 781916 .*

Nëse keni përjetuar Abuzimi i lidhur me Kishën telefononi linjën tonë të dedikuar të ndihmës për Hapësirat e Sigurta 0300 303 1356 .

Warning

Nëse jeni në rrezik, telefononi 999 menjëherë ose 101 në një situatë jo emergjente.

Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për ndihmë.

Specialistët tanë të kujdesshëm dhe profesionistë do t’ju dëgjojnë, do t’ju besojnë dhe do t’ju mbështesin në marrjen e vendimeve që janë të duhura për ju.

Ne ofrojmë mbështetje për veten ose për dikë tjetër

First Light është këtu për t’ju mbështetur. Të avokosh dhe të flasësh kur nuk mundesh. Për t’ju ndihmuar të gjeni një rrugë drejt një të ardhmeje më të ndritshme, pa abuzim dhe frikë. Ti nuk je vetëm.
* Nëse jetoni në Devon dhe Cornwall dhe keni përjetuar sulme seksuale, telefononi 0300 3034 626 ose vizitoni https://sarchelp.co.uk . (Ju lutemi vini re: ky shërbim nuk ofrohet nga First Light).

[My First Light adviser] bëri gjithçka, nga dëgjimi i fyerjeve dhe lotëve të mia për kujdesin ndaj viktimave, deri te të qenit stabiliteti që më duhej kur më theu trauma.”

Lajmet tona më të fundit

MicrosoftTeams-image (4)

Vrapuesit përgatiten për sfidën e Plymouth për të mbështetur First Light

Një ekip vrapuesish po përgatiten për vrapimin në Plymouth të dielën më 14 maj për të mbështetur njerëzit, jetët e të cilëve janë prekur nga abuzimi në familje…
emergency alert post (Facebook Post (Landscape))

Përditësimi i sigurisë për të mbijetuarit – alarme telefonike emergjente

Qeveria po nxjerr një sistem të ri të alarmeve të urgjencës, i projektuar për të paralajmëruar njerëzit për situata…
Q&A - Martin Safe Spaces Instagram

Çfarë janë Hapësirat e Sigurta?

Në fillim të vitit 2023, First Light u bë ofruesi i ri për Hapësirat e Sigurta, një shërbim mbështetës…
MicrosoftTeams-image (4)

Vrapuesit përgatiten për sfidën e Plymouth për të mbështetur First Light

Një ekip vrapuesish po përgatiten për vrapimin në Plymouth të dielën më 14 maj për të mbështetur njerëzit, jetët e të cilëve janë prekur nga abuzimi në familje…
emergency alert post (Facebook Post (Landscape))

Përditësimi i sigurisë për të mbijetuarit – alarme telefonike emergjente

Qeveria po nxjerr një sistem të ri të alarmeve të urgjencës, i projektuar për të paralajmëruar njerëzit për situata emergjente (të tilla si përmbytjet ekstreme). Sistemi do të…
Q&A - Martin Safe Spaces Instagram

Çfarë janë Hapësirat e Sigurta?

Në fillim të vitit 2023, First Light u bë ofruesi i ri për Hapësirat e Sigurta, një shërbim mbështetës për të mbijetuarit e abuzimit të lidhur me kishën….

Akreditimet tona