Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Procesi ynë i komenteve

First Light është e përkushtuar për të siguruar që puna jonë të jetë e cilësisë më të lartë. Ne besojmë se marrja e komenteve është një pjesë e rëndësishme e arritjes së asaj pune me cilësi të lartë.


Nëse dëshironi të jepni komente pozitive për përvojën tuaj me ndonjë nga shërbimet tona, ju lutemi dërgoni email [email protected] ose nëse dëshironi të jepni komente pozitive për Shërbimin ISVA, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm.


Reagime mbi Shërbimin tonë ISVA të Devon & Cornwall


Reagime mbi Shërbimin tonë ISVA Swindon & Wiltshire


Procedura jonë e ankesave detajon hapat që duhet të ndërmerrni nëse dëshironi të bëni një ankesë. Ne jemi të përkushtuar që procesi të jetë i drejtë dhe i aksesueshëm për të gjithë.

Komentet e Njësisë së Kujdesit për Viktimat – Nëse dëshironi të jepni komente për shërbimin tuaj nga Njësia e Kujdesit të Viktimave të Komisionerit të Policisë dhe të Krimit, ju lutemi bëni këtë në faqen tuaj kompjuter , tabletë ose telefon . Faleminderit.