Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Bashkohu me ekipin

Bashkohu me ekipin

Vende te lira pune

Kur punoni në First Light, çdo ditë është një shans për të ndryshuar të ardhmen e dikujt për mirë. Ne jemi një organizatë vazhdimisht në rritje dhe në zhvillim me shumë mundësi që ju të jeni pjesë e ekipit.

Ne rekrutojmë njerëzit më të mirë nga të gjitha seksionet e komunitetit dhe nga të gjitha prejardhjet për t’u bashkuar me ne në misionin tonë për të krijuar një të ardhme më të ndritshme, pa dhunë seksuale dhe abuzim në familje. Ju duhet të jeni të pasionuar për kauzën tonë dhe të jeni të gatshëm të kontribuoni dhe të merrni pjesë në zhvillimin e së ardhmes së bamirësisë.

Si organizatë, ne vlerësojmë rëndësinë e të qenit të hapur dhe të ndershëm dhe do t’ju trajtojmë gjithmonë me dinjitet dhe respekt. Ne ofrojmë mbikëqyrjen dhe trajnimin e vazhdueshëm që ju nevojitet për t’u rritur dhe për të qenë të suksesshëm në rolin tuaj.

Të gjithë punonjësit mbështeten me mirëqenien e tyre fizike dhe mendore, me akses në mbikëqyrjen e jashtme për të diskutuar përgjigjet personale ose emocionale ndaj rasteve traumatike ose të vështira. Ne kemi gjithashtu një Program të Asistencës së Punonjësve, i cili përfshin një linjë telefonike 24/7, e cila ofron mbështetje mjekësore, emocionale dhe financiare. Ju gjithashtu do të keni mundësinë të bashkoheni në grupin tonë të mirëqenies së stafit, të jeni pjesë e rrjetit tonë të stafit LGBTQIA+ ose edhe të merrni një ditë pushimi me pagesë për mirëqenien tuaj.

Si ambasador i bamirësisë, ju do të jeni kyç në promovimin tonë vizionin, misionin dhe vlerat organizative .

Vendet vakante aktuale

Çfarë thotë stafi ynë për ne

Më pëlqen absolutisht puna, paga është e mirë, ekipi është i mrekullueshëm, jo vetëm në linjën e ndihmës, por e gjithë kompania. Të gjithë janë kaq të dhembshur dhe e kuptojnë se shëndeti mendor është i rëndësishëm. Çdo rol brenda kësaj fushe ka streset e veta, por ju merrni një shpërblim të tillë duke ditur se keni ndihmuar kaq shumë njerëz në situata të ndryshme dhe nuk kalon pa u njohur nga menaxhmenti.”
Këshilltar i Ekipit të Përgjigjes së Linjës së Ndihmës ( Me të vërtetë )
Menaxhment vërtet mbështetës dhe një CEO i cili është super i bazuar dhe gjithëpërfshirës. Komunitet mbështetës dhe miqësor mes kolegëve. Roli është sfidues, por jashtëzakonisht shpërblyes dhe eksperienca e madhe e fituar është tërheqëse për rolet e ardhshme.” Këshilltar i Pavarur i Fëmijëve dhe të Rinjve për Dhunën në Familje ( Me të vërtetë )
“Punë interesante, sfiduese. Shkallë e mirë pagese, punë e këndshme, mundësi për avancim në karrierë. Duhet të jeni të mbështetur te vetja dhe të punoni në mënyrë të pavarur, të aftë për të përballuar presionin e një ngarkese të madhe çështjesh, por shumë shpërblyese për të ndihmuar njerëzit shumë vulnerabël.”
Këshilltar i pavarur për dhunën në familje ( Me të vërtetë )

Ja pse ne jemi një vend pune fitues i çmimeve

Outstanding-workplace
People-Insight-Outstanding-Workplace-2023-Colour-200px
nga stafi ynë janë krenarë që punojnë për First Light
0 %
ndjejnë se trajtohen në mënyrë të drejtë dhe me respekt
0 %
ndjeni se njerëzit ndihmojnë dhe mbështesin njëri-tjetrin
0 %
e shohin punën e tyre interesante dhe sfiduese
0 %
mendojnë se puna e tyre është kuptimplotë dhe e vlerësuar
0 %

Mbrojtja

First Light ka një angazhim për të mbrojtur. Shihni politikat tona për mbrojtjen e të rriturve dhe fëmijëve, së bashku me politikën tonë për rekrutimin më të sigurt më poshtë.

Më shumë informacion

Rreth Dritës së Parë

First Light është një organizatë bamirëse që mbështet njerëzit në Cornwall, Devon dhe Wiltshire të cilët janë prekur nga abuzimi në familje dhe dhuna seksuale.

Shërbimet tona

Nëse keni përjetuar dhunë seksuale ose abuzim në familje, First Light është këtu për t’ju ndihmuar të gjeni një rrugëdalje dhe të ecni drejt një të ardhmeje më të ndritshme.

Perfshihesh

Pavarësisht nëse po dhuroni kohën, aftësitë ose paratë tuaja, ka shumë mënyra se si ju dhe biznesi juaj mund të përfshiheni për të mbështetur punën që po bëjmë në First Light.