Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Bëni një referim

Çdokush mund të bëjë një referim të sigurt në internet te First Light. Ju mund ta bëni këtë për veten tuaj, ose për dikë tjetër. Ne marrim informacionin tuaj* kështu që do t’ju duhet të jepni të dhënat tuaja vetëm një herë.

Bëni një referim

Çdokush mund të bëjë një referim të sigurt në internet te First Light. Ju mund ta bëni këtë për veten tuaj, ose për dikë tjetër. Ne marrim informacionin tuaj* kështu që do t’ju duhet të jepni të dhënat tuaja vetëm një herë.

Nëse nuk jeni i sigurt se cilit shërbim t’i referoheni, merrni ndihmë duke telefonuar 03458 12 12 12 ose flisni me ne në Bisedën Live.

Referimet në internet shqyrtohen vetëm gjatë orarit të punës, jo gjatë fundjavave ose festave bankare.

Kur kam bashkëvepruar me ju, ju gjeta shumë mbështetëse për klientin tim dhe mua si profesionist… Më pëlqeu fakti që mund të plotësoja formularin në emër të klientit tim, megjithëse e di që ata duhet ta duan atë, u desh presioni që u përpoq të gjeni një kohë dhe hapësirë të sigurt për të kërkuar ndihmë.”

Referojuni Swindon SARC

Për klientët që kanë përjetuar kohët e fundit dhunë seksuale në Swindon dhe duan të bëjnë një ekzaminim mjekësor.

Referojuni Shërbimit të Këshilltarit të Pavarur Seksual të Cornwall dhe Devon (ISVA).

Për klientët që jetojnë në Devon dhe Cornwall dhe kanë përjetuar përdhunim ose një shkelje të rëndë seksuale dhe kanë nevojë për mbështetje shtesë gjatë procesit të drejtësisë penale, ose kanë qenë viktimë e përdhunimit ose sulmit të rëndë seksual dhe nuk kanë raportuar në polici, por dëshirojnë të marrin në konsideratë duke bërë kështu.

Referojuni Shërbimit të Këshilltarit të Pavarur Seksual të Swindon & Wiltshire (ISVA).

Për klientët që jetojnë në Swindon & Wiltshire dhe kanë përjetuar përdhunim ose një shkelje të rëndë seksuale dhe kanë nevojë për mbështetje shtesë gjatë procesit të drejtësisë penale, ose kanë qenë viktimë e përdhunimit ose sulmit të rëndë seksual dhe nuk kanë raportuar në polici, por dëshirojnë të marrin në konsideratë duke bërë kështu.

Referojuni "Safer Futures Cornwall & Isles of Scilly Abuzimi në familje dhe shërbimi i rimëkëmbjes seksuale"

Referojuni Safe Spaces, Shërbimi Kombëtar i Mbështetjes së Abuzimit në lidhje me Kishën

Referojuni Shërbimit të Dëgjimit të Dioqezës Truro dhe Exeter

Referojuni Shërbimeve të Këshillimit të Plymouth

* First Light mbledh të dhëna dhe informacione rreth jush në mënyrë që ne të ofrojmë një shërbim efektiv, i dhembshur dhe me cilësi të lartë. Ne gjithmonë do të sigurohemi për këtë informacionet e klientëve tanë mbrohen dhe trajtohen në mënyrë të sigurt. Çdo informacion që ne procesi do të mbahet në përputhje me legjislacionin e mbrojtjes së Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave të Përgjithshme të Mbretërisë së Bashkuar (UKGDPR).