Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Faleminderit programit Tesco Mobile Little Helps për dhurimin e gjashtë celularëve dhe kartave SIM me parapagesë.

Ne dëshirojmë të falënderojmë Tesco Mobile për dhurimin e gjashtë celularëve me karta sim të parapaguar për tre muaj si pjesë e tyre Programi Tesco Mobile Little Helps.
Ai do t’i mundësojë ekipit të këshilltarëve të pavarur për dhunën në familje që t’u sigurojë klientëve celularë në momentet kur telefonat e tyre janë marrë ose nuk janë të sigurt.e për të përdorur. Kjo do të thotë se ata mund të vazhdojnë të kontaktojnë organizata mbështetëse si ne dhe gjithashtu të kontaktojnë policinë nëse është e nevojshme.