Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Lajme

Lexoni lajmet tona më të fundit, veçoritë, intervistat vullnetare dhe më shumë.

Vrapuesit përgatiten për sfidën e Plymouth për të mbështetur First Light

Një ekip vrapuesish po përgatiten për vrapimin në Plymouth të dielën më 14 maj për të mbështetur njerëzit, jetët e të cilëve janë prekur nga abuzimi në familje ose…

Përditësimi i sigurisë për të mbijetuarit – alarme telefonike emergjente

Qeveria po nxjerr një sistem të ri të alarmeve të urgjencës, i projektuar për të paralajmëruar njerëzit për situata emergjente (të tilla si përmbytjet ekstreme). Sistemi do të testohet…

Çfarë janë Hapësirat e Sigurta?

Në fillim të vitit 2023, First Light u bë ofruesi i ri për Hapësirat e Sigurta, një shërbim mbështetës për të mbijetuarit e abuzimit të lidhur me kishën. Ne…

First Light dha kontratën ISVA për Swindon dhe Wiltshire

First Light ka kënaqësinë të njoftojë se ka qenë i suksesshëm në ofertën për të ofruar shërbimin e këshillimit të pavarur për dhunën seksuale (ISVA) për Swindon dhe Wiltshire….

Raporti i Pavarur i Vlerësimit i publikuar për shërbimin mbështetës të Hapësirave të Sigurta

Është publikuar një Raport i Pavarur Vlerësimi për ‘Hapësirat e Sigurta’, një shërbim mbështetës për viktimat dhe të mbijetuarit e abuzimit të lidhur me kishën në Angli dhe Uells….

Të mbijetuarit e dhunës seksuale kërkuan të thonë fjalën e tyre mbi përvojën e policisë

Operacioni Bluestone Soteria është një sondazh anonim i cili është porositur për të kuptuar se si ndihet procesi policor ndaj viktimave-të mbijetuara të dhunës seksuale. Nëse jeni mbi 18…

Mbështetni First Light përmes mbledhjes së lehtë të fondeve

First Light tani është regjistruar me easyfundraising, që do të thotë se ju mund të grumbulloni donacione falas për bamirësinë sa herë që blini në internet. Mbi 7,000 marka…

First Light hap faqen e re të internetit

First Light ka hapur një faqe interneti të re për të mbështetur njerëzit që kanë përjetuar abuzim në familje ose dhunë seksuale. Organizata bamirëse krijoi një faqe të re…

Deklaratë 22/04/2021

Deklarata e parë e dritës, 22 prill 2021 Ne jemi bërë të vetëdijshëm për një numër mesazhesh dhe postimesh që qarkullojnë në mediat sociale me origjinë nga TikTok në…