Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Mbështetje

First Light është këtu për të gjithë ata që kanë përjetuar dhunë seksuale dhe abuzim në familje.

kushdo qofshi.

Mbështetje

First Light është këtu për të gjithë ata që kanë përjetuar dhunë seksuale dhe abuzim në familje.

kushdo qofshi.

Ne jemi këtu për të dëgjuar. Ne jemi këtu për të mbështetur. Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të gjeni një mënyrë për një të ardhme më të ndritshme, pa abuzim dhe frikë.

Ne mund të ofrojmë mbështetje të specializuar në varësi të rrethanave tuaja personale.

First Light është këtu për të ndihmuar këdo që ka përjetuar dhunë seksuale dhe abuzim në familje, pavarësisht nga mosha, gjinia, gjinia, paaftësitë ose prejardhja kulturore.
Zbuloni më shumë rreth:

Të kisha dikë në anën time dhe me mbështetje emocionale ishte kaq e rëndësishme për të më mbajtur përpara kur gjërat ishin vërtet të vështira.”

Më shumë informacion

Rreth Dritës së Parë

First Light është një organizatë bamirëse që mbështet njerëzit në Cornwall, Devon dhe Wiltshire të cilët janë prekur nga abuzimi në familje dhe dhuna seksuale.

Merr ndihme

Nëse ju ose dikush që njihni keni përjetuar abuzim në familje ose dhunë seksuale, mund të jetë e vështirë të dini se ku të drejtoheni. First Light është këtu për të ndihmuar.

Vendndodhjet tona

Ne ofrojmë shërbime të ndryshme në pjesë të ndryshme të MB; duke përfshirë Cornwall dhe Ishujt e Scilly, Devon dhe Wiltshire.