Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Orari i hapjes së Krishtlindjeve 2021

Ju lutemi vini re orët tona të hapjes së Krishtlindjeve për 2021:

Swindon dhe Wiltshire SARC jonë do të jetë ende funksionale 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

E Premte, 24 Dhjetor 2020 – Natën e Krishtlindjeve

E shtunë, 25 dhjetor 2020 – Dita e Krishtlindjeve

E diel, 26 dhjetor 2020 – Dita e Boksit

E Hënë 27 Dhjetor 2020 – Pushim Bankar

E martë, 28 dhjetor 2020 – festë bankare

E mërkurë 29 Dhjetor 2020

E enjte 30 Dhjetor 2020

E Premte 31 Dhjetor 2020 – Natën e Vitit të Ri

E shtunë 1 janar 2021 – Dita e Vitit të Ri

E diel 2 janar 2021

E hënë 3 janar 2021 – Pushim bankar

E martë 4 janar 2021

09:00 – 15:00

MBYLLUR

MBYLLUR

Linja e ndihmës 9:00 – 17:00

Linja e ndihmës 9:00 – 17:00

Linja e ndihmës 9:00 – 17:00 / Të tjera 10:00 – 15:00

Linja e ndihmës 9:00 – 17:00 / Të tjera 10:00 – 15:00

Linja e ndihmës 9:00 – 17:00 / Të tjera 10:00 – 15:00

MBYLLUR

MBYLLUR

Linja e ndihmës 9:00 – 17:00

Rifillon orari normal