Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Orari i hapjes së Krishtlindjeve

Ju lutemi vini re orët tona të hapjes së Krishtlindjeve për 2020:

Swindon dhe Wiltshire SARC jonë do të jetë ende funksionale 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

E enjte 24 Dhjetor 2020 – Natën e Krishtlindjes

E premte, 25 dhjetor 2020 – Dita e Krishtlindjeve

E shtunë 26 dhjetor 2020 – Dita e Boksit

e diel 27 dhjetor 2020

E hënë 28 Dhjetor 2020 – Pushim Bankar

E martë 29 dhjetor 2020

E mërkurë 30 Dhjetor 2020

E enjte 31 Dhjetor 2020 – Natën e Vitit të Ri

E premte 1 janar 2021 – Dita e Vitit të Ri

E shtunë 2 janar 2021

E diel 3 janar 2021

E hënë 4 janar 2021

09:00 – 14:00

MBYLLUR

MBYLLUR

MBYLLUR

MBYLLUR

10:00 – 14:00

10:00 – 14:00

10:00 – 14:00

MBYLLUR

MBYLLUR

MBYLLUR

Rifillon orari normal