Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Perfshihesh

Pavarësisht nëse po dhuroni kohën, aftësitë ose paratë tuaja, ka shumë mënyra se si ju dhe biznesi juaj mund të përfshiheni për të mbështetur punën që po bëjmë në First Light.

Perfshihesh

Pavarësisht nëse po dhuroni kohën, aftësitë ose paratë tuaja, ka shumë mënyra se si ju dhe biznesi juaj mund të përfshiheni për të mbështetur punën që po bëjmë në First Light.

Na ndihmoni të krijojmë një të ardhme pa abuzim dhe frikë për njerëzit që po përjetojnë abuzim në familje dhe dhunë seksuale duke:

Unë nuk mund t’ju falënderoj mjaftueshëm për gjashtë vitet e fundit, ju keni qenë gjithmonë në dispozicion për të ofruar një vesh dëgjues dhe mbështetje në çfarëdo niveli të ndryshëm që ishte e nevojshme. Isha i kujdesshëm se nuk do të ndihesha në gjendje të hapesha me ty, por fakti që je kaq i afrueshëm, i respektueshëm, i kujdesshëm, i kuptueshëm, i sinqertë dhe realist e bëri të lehtë dhe të natyrshme.”

Pse ka rëndësi ndihma juaj dhe ku shkojnë paratë tuaja

Të na ndihmoni duke dhuruar kohën ose paratë tuaja është thelbësore që ne të vazhdojmë të ndihmojmë njerëzit që janë të prekur nga abuzimi në familje dhe dhuna seksuale. Këtu janë disa shembuj se si i vendosim paratë tuaja në punë:

£ 0 0
mund të paguajë për një punonjës mbështetës të linjës së ndihmës për të kaluar një plan sigurie për një familje që ikën nga abuzimi në familje
£ 0
mund të sigurojë një paketë kujdesi për një viktimë të sulmit seksual ose përdhunimit
£ 0
mund të sigurojë një seancë të terapisë me lojëra për një fëmijë të prekur nga abuzimi seksual
£ 0
mund të na ndihmojë të rekrutojmë dhe trajnojmë një Mentor Vullnetar
£ 0
mund të sigurojë një kurs terapie për të mbështetur një të rritur që të shërohet nga abuzimi ose dhuna

Më shumë informacion

Rreth Dritës së Parë

First Light është një organizatë bamirëse që mbështet njerëzit në Cornwall, Devon dhe Wiltshire të cilët janë prekur nga abuzimi në familje dhe dhuna seksuale.
First Light është këtu për të gjithë ata që kanë përjetuar dhunë seksuale dhe abuzim në familje.

Vendndodhjet tona

Ne ofrojmë shërbime të ndryshme në pjesë të ndryshme të MB; duke përfshirë Cornwall dhe Ishujt e Scilly, Devon dhe Wiltshire.