Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Dhuroni

Ne kemi nevojë për ndihmën tuaj për të krijuar një të ardhme pa abuzim në familje dhe dhunë seksuale.

Dhuroni

Ne kemi nevojë për ndihmën tuaj për të krijuar një të ardhme pa abuzim në familje dhe dhunë seksuale.

Mbështetja juaj na ndihmon të hapim rrugën drejt një jete më të ndritshme për njerëzit e prekur nga abuzimi në familje dhe dhuna seksuale – dhe të ecim drejt qëllimit tonë për një të ardhme pa abuzim dhe frikë.

Çdo donacion, pavarësisht nga madhësia e tij, ka fuqinë për të transformuar jetë, duke ofruar shpresë dhe shërim për ata që kanë nevojë.
Pa Dritën e Parë nuk do të isha këtu ku e gjej veten sot dhe për këtë jam shumë mirënjohëse!”
– Përdoruesi i Shërbimit