Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Partneritetet e Biznesit

Ne ndihmojmë bizneset e mëdha dhe të vogla për të përmbushur qëllimet e tyre të përgjegjësisë sociale. Të punosh së bashku do të thotë se biznesi juaj mund të na ndihmojë të ndryshojmë jetë: duke ofruar një të ardhme më të ndritshme për njerëzit që jetojnë në komunitetet ku punëtorët tuaj dhe
klientët jetojnë.

Partneritetet e Biznesit

Ne ndihmojmë bizneset e mëdha dhe të vogla për të përmbushur qëllimet e tyre të përgjegjësisë sociale. Të punosh së bashku do të thotë se biznesi juaj mund të na ndihmojë të ndryshojmë jetë: duke ofruar një të ardhme më të ndritshme për njerëzit që jetojnë në komunitetet ku punëtorët tuaj dhe
klientët jetojnë.

Puna me bizneset lokale dhe kombëtare na ndihmon të përmirësojmë shërbimet për klientët tanë, të rrisim ndërgjegjësimin për First Light si një organizatë bamirësie dhe të mbledhim fonde jetike për të ndihmuar njerëzit që përjetojnë abuzim në familje dhe dhunë seksuale.

Ka shumë mënyra se si mund të përfshiheni si biznes, duke përfshirë:

  • duke na emëruar si partnerin tuaj bamirës ose bamirësi të vitit dhe duke inkurajuar stafin dhe klientët tuaj që të na mbështesin duke marrë pjesë në aktivitete që mbledhin fonde dhe moralin e vendit të punës,
  • duke inkurajuar stafin tuaj për të ofruar kohën ose aftësitë e tyre vullnetare,
  • duke krijuar një kalendar ngjarjesh për mbledhjen e fondeve për përfshirjen e stafit,
  • organizimi i ngjarjeve të tilla si sfida aktive, folës frymëzues ose mundësi trajnimi,
  • duke dhuruar mbështetje pro bono si produkte dhe shërbime që mbështesin punën tonë të përditshme,
  • ngritja e një skeme të dhënies së listës së pagave, nëpërmjet a HMRC miratoi agjencinë e dhënies së listës së pagave , për të lejuar punonjësit të mbështesin First Light direkt nga paga e tyre,
  • duke ofruar sponsorizim.

Ne jemi gjithmonë të ngazëllyer për të dëgjuar idetë tuaja. Ne mund të ofrojmë një shumëllojshmëri materialesh për të mbështetur mbledhjen e fondeve tuaja dhe do të punojmë së bashku me ju për të siguruar që partneriteti ynë me ne të jetë reciprokisht i dobishëm.

Mësoni më shumë rreth mundësive për biznesin ose vendin tuaj të punës duke kontaktuar Anna në [email protected]

Persimmon Homes cheque presentation - 21.10.22

Këtu janë disa nga mënyrat se si po punojmë tashmë me një sërë biznesesh:

Këshilla ligjore me Coodes

Bashkimi i forcave me Coodes Solicitors ofron klinika javore duke u dhënë njerëzve mundësinë të flasin me një avokat specialist për abuzimin në familje pa pagesë. Të drejtuara si një video-konferencë ose telefonike, klinikat ofrojnë informacion dhe mbështetje për çështje ligjore, duke përfshirë urdhrat për mosngacmim ose okupim, përshtatshmërinë për Ndihmë Juridike dhe informacion në lidhje me divorcin ose raste që përfshijnë fëmijë.

Lidhja me Vodafone

Vodafone na furnizoni me karta SIM me të dhëna me parapagesë gjashtëmujore, telefonata dhe mesazhe. Ata gjithashtu ndihmojnë me celularët. Kjo i jep kujtdo me të cilin po punojmë, i cili po përjeton abuzim në familje, një mënyrë për të komunikuar me miqtë dhe familjen e besuar për të cilën partneri abuzues nuk i di, pa pengesa financiare. Ne gjithashtu mund të zëvendësojmë telefonat kur dikush ka përjetuar dhunë seksuale dhe është dashur të dorëzojë telefonin e tij si provë.

Donacionet e deritanishme me Uneeka

Kompani për shtëpi dhe stil jetese Uneeka Life & Home kanë mbështetur First Light përmes dyqaneve të tyre në Truro dhe Falmouth. Jo vetëm që po na mbështesin me donacione në para, por duke pasur një kanaçe grumbullimi në sportelet e tyre ata po rrisin ndërgjegjësimin lokal për First Light si një vend për të marrë ndihmë nëse jeni duke përjetuar abuzim në familje në Cornwall.

Nëse jeni duke përjetuar abuzim në familje, mund të jetë vërtet e vështirë të dini se ku të drejtoheni për mbështetje ose çfarë mund të bëni për të shpëtuar nga dhunuesi juaj. Këto klinika ligjore janë krijuar për të ndihmuar njerëzit të kuptojnë opsionet ligjore të disponueshme për ta.”
Sarah Evans – Coodes Solicitors

Mënyra të tjera për t'u përfshirë

Lini një dhuratë në testamentin tuaj

Lënia e First Light një dhuratë në testamentin tuaj ndryshon jetën e njerëzve të prekur nga abuzimi në familje dhe dhuna seksuale.

Mbledhja e fondeve për ne

A keni jetuar përmes abuzimit në familje ose dhunës seksuale dhe dëshironi të përdorni përvojën tuaj për të ndihmuar të tjerët?

A keni jetuar përmes abuzimit në familje ose dhunës seksuale dhe dëshironi të përdorni përvojën tuaj për të ndihmuar të tjerët?