Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Trustet dhe fondacionet

Në First Light, ne po punojmë drejt një të ardhmeje më të ndritshme, pa abuzim dhe frikë, për të gjithë
i cili ka përjetuar abuzim në familje dhe
dhunës seksuale.

Nëse përfaqësoni një Trust, Fondacion ose Fond të Këshilluar nga Donatorët dhe dëshironi të na ndihmoni në misionin tonë, do të donim të bisedonim me ju se si mund t’ju ndihmojmë të përmbushni ambiciet tuaja.

Trustet dhe fondacionet

Në First Light, ne po punojmë drejt një të ardhmeje më të ndritshme, pa abuzim dhe frikë, për të gjithë
i cili ka përjetuar abuzim në familje dhe
dhunës seksuale.

Nëse përfaqësoni një Trust, Fondacion ose Fond të Këshilluar nga Donatorët dhe dëshironi të na ndihmoni në misionin tonë, do të donim të bisedonim me ju se si mund t’ju ndihmojmë të përmbushni ambiciet tuaja.

Nëse prioriteti juaj është të financoni aktivitete që tashmë po kryhen me sukses dhe të na ndihmojnë të arrijmë më shumë njerëz, ose po kërkoni të mbështesni punën pilot inovative, ju lutemi kontaktoni me Cath përmes [email protected]

Ne do të sigurohemi që çdo £ e dhënë të ketë një ndikim në ndryshimin e jetëve të prekura nga abuzimi në familje dhe dhuna seksuale.

Mënyra se si po punojmë me besim dhe financim të fondacionit

Henry Smith Charity dhe Garfield Weston Foundation po na ndihmojnë të arrijmë më shumë njerëz të prekur nga dhuna seksuale në Devon dhe Cornwall; duke i ndihmuar ata të zbulojnë, të jenë të sigurt emocionalisht dhe fizikisht, të kërkojnë rezultate të drejtësisë penale dhe të ecin përpara me jetën e tyre.

Ka qenë shumë mirë të flasësh me dikë që e ka marrë atë. Mund të shpjegoja ndjenjat e mia dhe u ndjeva i pranuar. Nuk më duhej të justifikoja veten apo të justifikoja asgjë.”

Benevity Movement For Good and Duchy Health Charity po ndihmojnë në trajnimin e vullnetarëve të cilët mund të dëgjojnë dhe udhëzojnë ata që janë prekur nga abuzimi në familje dhe dhuna seksuale – duke u siguruar që ata të ndjehen të dëgjuar dhe të mund të ecin përpara me jetën e tyre.

Prioritetet tona

Dhurata juaj na ndihmon të përmbushim prioritetet tona aktuale, të cilat përfshijnë:

Linja e ndihmës jashtë orarit: duke siguruar që kushdo që është mjaftueshëm i guximshëm për të bërë thirrjen e parë në linjën tonë të ndihmës në mbrëmje dhe fundjavë, të takohet nga një profesionist i trajnuar që mund t’i mbështesë,

Rimëkëmbja: duke mbështetur më shumë të rritur dhe të rinj në programet dhe terapinë e rimëkëmbjes, duke i ndihmuar ata të shërohen nga trauma dhe të kenë sukses në marrëdhëniet e ardhshme të shëndetshme,

Terapia e lojës: zgjerimi i terapisë së specializuar të bazuar në lojë për fëmijët nën 11 vjeç, si dhe për të rinjtë me vështirësi në të mësuar, të cilët janë prekur nga abuzimi seksual,

Fejesa e jetuar: duke u dhënë zë të rriturve dhe fëmijëve që kanë përjetuar abuzimin në familje dhe dhunën seksuale, në mënyrë që të përmirësojmë praktikën lokale dhe të formojmë politikën kombëtare.

Mund të mësoni më shumë rreth mënyrës se si po i ofrojmë prioritetet tona më të fundit në faqen tonë Raporti Vjetor i Ndikimit .

Mënyra të tjera për t'u përfshirë

Lini një dhuratë në testamentin tuaj

Lënia e First Light një dhuratë në testamentin tuaj ndryshon jetën e njerëzve të prekur nga abuzimi në familje dhe dhuna seksuale.

Partneritetet e biznesit

Ne ndihmojmë bizneset e mëdha dhe të vogla për të përmbushur qëllimet e tyre të përgjegjësisë sociale.

Bëhu vullnetar me ne

Ju mund të keni jetuar përmes abuzimit në familje ose dhunës seksuale dhe dëshironi të përdorni përvojën tuaj për të ndihmuar të tjerët, ose mund të kërkoni të mbështesni një shoqatë bamirësie që vërtet bën një ndryshim në jetën e njerëzve.