Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Zërat e të mbijetuarve

Nëse keni përjetuar abuzim në familje ose dhunë seksuale në jetën tuaj, komentet tuaja për shërbimet e disponueshme dhe mbështetjen që keni marrë janë të rëndësishme për ne.

Zërat e të mbijetuarve

Nëse keni përjetuar abuzim në familje ose dhunë seksuale në jetën tuaj, komentet tuaja për shërbimet e disponueshme dhe mbështetjen që keni marrë janë të rëndësishme për ne.

Zëri juaj mund të ndihmojë në përmirësimin e shërbimeve, të ndryshojë politikat për të parandaluar abuzimin në familje dhe dhunën seksuale dhe të frymëzojë të tjerët që të vijnë për ndihmë.

Si një vullnetar me përvojë të jetuar, ju mund të përfshiheni duke dhënë komentet tuaja në sondazhe ose konsultime, duke marrë pjesë në fokus grupe ose madje duke ndarë historinë tuaj

Historia juaj mund të jetë shumë e fuqishme për të ndihmuar të tjerët të shohin dritën në fund të tunelit dhe përvoja juaj na ndihmon të rritemi, të ndryshojmë dhe të sigurohemi që po ofrojmë shërbimin më të mirë.

Në First Light, ne kemi dy punonjës të përkushtuar të Angazhimit të Personave, të cilët do të dëgjojnë atë që keni për të thënë dhe do t’ju ndihmojnë për t’ju përfshirë.

Nëse dëshironi të dëgjoni më shumë se si mund të bëni një ndryshim, ju lutemi kontaktoni ata për më shumë informacion:
Victoria (plumbi i abuzimit në familje) në [email protected]
Emili (plumbi i dhunës seksuale) [email protected]

Ju mund t’i përmirësoni gjërat vetëm nëse keni njohuri se si të përmirësoni, apo edhe vetëdije për diçka që mund të përmirësohet. Jo vetëm kaq, mendoj se është e rëndësishme të japim edhe reagime pozitive, është e mrekullueshme për moral dhe mirë të dish se po bën ndryshimin.”
Anon vullnetar me përvojë të jetuar.
Mundësitë e dhënies së komenteve kanë qenë të shkëlqyera, të përgjegjshme, të hapura dhe sinqerisht shumë interesante. Ndjehem sikur mendimet dhe opinionet e mia kanë rëndësi.”
Anon vullnetar me përvojë të jetuar.

Mënyra të tjera për t'u përfshirë

Mbledhja e fondeve për ne

Secili nga mbledhësit tanë të mrekullueshëm të fondeve luan një rol të madh në punën tonë që ndryshon jetën. Ne nuk mund ta bëjmë pa ty.

Partneritetet e biznesit

Ne ndihmojmë bizneset e mëdha dhe të vogla për të përmbushur qëllimet e tyre të përgjegjësisë sociale.

Bëhu vullnetar me ne

A keni jetuar përmes abuzimit në familje ose dhunës seksuale dhe dëshironi të përdorni përvojën tuaj për të ndihmuar të tjerët?