Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Deklarata e privatësisë

First Light mbledh të dhëna dhe informacione për ju në mënyrë që ne të ofrojmë një shërbim efektiv, të dhembshur dhe me cilësi të lartë. Njoftimet e mëposhtme të përpunimit të drejtë shpjegojnë se çfarë të dhënash përpunojmë, pse i përpunojmë, bazën tonë ligjore, për sa kohë i mbajmë dhe të drejtat e klientëve, përdoruesve të faqeve të internetit, mbështetësve për mbledhjen e fondeve dhe vizitorëve.

Ne gjithmonë do të sigurohemi që klientët tanë, përdoruesit e faqes në internet, mbështetësit e mbledhjes së fondeve dhe informacioni i vizitorëve të mbrohen dhe trajtohen në mënyrë të sigurt. Çdo informacion që ne përpunojmë do të mbahet në përputhje me Rregulloren e Përgjithshme për Mbrojtjen e të Dhënave (GDPR), Aktin e Mbrojtjes së të Dhënave 2018 dhe legjislacionin tjetër të Mbretërisë së Bashkuar ose BE-së për mbrojtjen e të dhënave.

Politika e Cookies

Çfarë është një cookie?

Një cookie është një skedar i vogël që dërgohet në kompjuterin, tabletin ose telefonin tuaj celular që na bën të ditur se keni përdorur faqen tonë të internetit më parë. Mund të mësoni më shumë se si funksionojnë cookies në Faqja e internetit e BBC .

Si i përdorim cookies

Kur vizitoni këtë faqe interneti, ne përdorim kukit e Google Analytics për të kuptuar se si përdoret faqja e internetit, në mënyrë që ta bëjmë më të lehtë dhe më të këndshëm për ju shfletimin.

Cookies mbledhin informacion në një formë anonime. Kjo do të thotë se ne nuk e dimë nga kush ka ardhur informacioni dhe nuk bëjmë asnjë përpjekje për ta zbuluar.

Ne i përdorim këto cookie për të zbuluar gjëra të tilla si sa njerëz po përdorin faqen e internetit. Ne gjithashtu mund të shohim se nga kanë ardhur përdoruesit në sit dhe faqet që kanë vizituar më parë. Ne e shohim këtë informacion në raporte (të ofruara nga Google Analytics) në mënyrë që të mund të shohim se sa mirë po funksionon faqja e internetit.

Ne e mbledhim këtë informacion në një mënyrë që nuk identifikon askënd. Ne nuk bëjmë asnjë përpjekje për të zbuluar identitetin e atyre që vizitojnë këtë faqe interneti. Ne nuk do të lidhim asnjë të dhënë të mbledhur nga kjo faqe me ndonjë informacion nga ndonjë burim që mund të përdoret për t’ju identifikuar.

Nëse duam të mbledhim informacione personale rreth jush përmes faqes sonë të internetit, ne do të jemi përpara për këtë. Ne do ta bëjmë të qartë kur po mbledhim informacione personale (si p.sh. emri ose mosha juaj) dhe do të shpjegojmë se si do t’i përdorim ato.

Nëse dëshironi të dini më shumë rreth kukit të Google Analytics, mund të shikoni informacionin e tyre të privatësisë këtu: Mëso më shumë

Si të kontrolloni ose fshini cookies

Ju mund të refuzoni përdorimin e cookies duke ndryshuar cilësimet e shfletuesit tuaj të internetit për të çaktivizuar përdorimin e cookies.

Në Internet Explorer, klikoni në Tools, klikoni në Settings, klikoni në skedën Privacy dhe më pas përdorni shiritin rrëshqitës për të zgjedhur nivelin e privatësisë që dëshironi.

Në Firefox, klikoni në Tools, klikoni në Options, klikoni Privacy, klikoni në skedën Cookies dhe zgjidhni nivelin tuaj të privatësisë.

Për shfletues të tjerë dhe më shumë informacion rreth cookies, ju lutemi shkoni te:

www.allaboutcookies.org

Ju lutemi vini re se nëse i kontrolloni ose i fshini këto cookie, mund të nënkuptojë se disa zona të sajtit nuk funksionojnë mirë për ju; mund të përjetoni kohë më të ngadalta funksionimi dhe mund të mos jeni në gjendje të përdorni të gjithë përmbajtjen e faqes në internet.