Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Financuesit dhe partnerët tanë

Puna jonë për shpëtimin e jetëve, duke mbështetur mijëra njerëz, nuk do të ishte e mundur pa financuesit, donatorët dhe partnerët tanë të mrekullueshëm, të cilët ofrojnë njohuri dhe mbështetje të ekspertëve, si dhe financime jetike.

Financuesit dhe partnerët tanë

Puna jonë për shpëtimin e jetëve, duke mbështetur mijëra njerëz, nuk do të ishte e mundur pa financuesit, donatorët dhe partnerët tanë të mrekullueshëm, të cilët ofrojnë njohuri dhe mbështetje të ekspertëve, si dhe financime jetike.

Financuesit

Ne jemi të pavarur, por të financuar nga një numër komisionerësh shërbimi, duke përfshirë:

Cornwall më i sigurt: komisionet Të ardhme më të sigurta , shërbimi i integruar i këshillimit dhe rikuperimit të abuzimit në familje dhe dhunës seksuale për Cornwall dhe Ishujt Scilly

Plymouth më i sigurt: financon shërbime terapeutike për njerëzit që kanë përjetuar dhunë seksuale në Plymouth.

NHS Angli: kontratat e Qendra e referimit të sulmeve seksuale dhe shërbimet shoqëruese të krizës, dhe financon shërbime terapeutike për njerëzit që kanë përjetuar dhunë seksuale në të gjithë Devon.

Zyra e Policisë dhe Komisioneri i Krimit Wiltshire & Swindon: financon shërbimin tonë të mbrojtjes nga krizat në Qendra e referimit të sulmeve seksuale

Zyra e Policisë dhe Komisioneri i Krimit Devon & Cornwall: komisionet e Shërbimi këshillues për dhunën seksuale për Devon, Cornwall dhe Ishujt Scilly

Bordi i Kujdesit të Integruar të NHS Devon: kontribuojnë në tonë Qendra e Terapisë dhe zyra me qira në Plymouth.

Hapësirat e sigurta Angli dhe Uells: komisioni Së pari Ndriçoni kombëtaren Hapësira të sigurta shërbimi, duke mbështetur individët e prekur nga abuzimi dhe dhuna lidhur me kishën.

Partnerët

Partnerët tanë përfshijnë:
Këtu janë disa shembuj të mënyrave se si po punojmë me ta për të ofruar një shërbim më të mirë:

Barnardo’s: edukimi parandalues dhe mbështetja e rimëkëmbjes për abuzimin në familje

Ne dorëzojmë tonën Të ardhme më të sigurta shërbim së bashku me partnerët e bamirësisë Barnardo’s. Ky partneritet ofron edukim për marrëdhënie të shëndetshme në shkolla, trajnon profesionistë në identifikimin e abuzimit dhe ofron programe rikuperimi të bazuara në arsim për të rriturit dhe fëmijët e shkaktuar nga abuzimi në familje që ndërtojnë vetëvlerësimin dhe vetëvlerësimin.

Intercom Trust: Mbështetja e komunitetit LGBTQ+

Intercom Trust po punon së bashku me Torbay Domestic Abuse Service (TDAS) në Devon dhe First Light në Cornwall për të rekrutuar dy këshilltarë rajonalë të dedikuar për dhunën në familje të pavarur LGBT+ (IDVA), të cilët do të drejtojnë në Projektin Safer Rainbow. Këto IDVA do të kujdesen vetëm për nevojat e përdoruesve të shërbimit LGBTQ+, me trajnime specifike dhe sfond që punojnë brenda këtij komuniteti.

Gloucestershire Health & Care Trust NHS: Ekspertizë klinike

Partneriteti ynë shtatë vjeçar me Gloucestershire Health & Care NHS Trust ofron ekspertizë klinike për ekipin e krizës në Qendra e referimit për sulmet seksuale në Swindon & Wiltshire .

Intercom Trust

Faleminderit mbështetësve tanë

Më shumë informacion

Rreth Dritës së Parë

First Light është një organizatë bamirëse që mbështet njerëzit në Cornwall, Devon dhe Wiltshire të cilët janë prekur nga abuzimi në familje dhe dhuna seksuale.

Financuesit dhe partnerët

Puna jonë shpëtimtare, duke mbështetur mijëra njerëz, nuk do të ishte e mundur pa financuesit, donatorët dhe partnerët tanë të mrekullueshëm.

Kontakt mediatik

Nëse jeni një anëtar i medias që dëshironi të mësoni më shumë për First Light dhe punën tonë, ju lutemi kontaktoni.