Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Kontakt mediatik

Nëse jeni një anëtar i medias që dëshironi të mësoni më shumë për First Light dhe punën tonë, ju lutemi kontaktoni duke përdorur [email protected]

Ne kemi të intervistuar të trajnuar për media në dispozicion për intervista të drejtpërdrejta dhe të regjistruara paraprakisht.

Lajmet tona më të fundit

MicrosoftTeams-image (4)

Vrapuesit përgatiten për sfidën e Plymouth për të mbështetur First Light

Një ekip vrapuesish po përgatiten për vrapimin në Plymouth të dielën më 14 maj për të mbështetur njerëzit, jetët e të cilëve janë prekur nga abuzimi në familje…
emergency alert post (Facebook Post (Landscape))

Përditësimi i sigurisë për të mbijetuarit – alarme telefonike emergjente

Qeveria po nxjerr një sistem të ri të alarmeve të urgjencës, i projektuar për të paralajmëruar njerëzit për situata…
Q&A - Martin Safe Spaces Instagram

Çfarë janë Hapësirat e Sigurta?

Në fillim të vitit 2023, First Light u bë ofruesi i ri për Hapësirat e Sigurta, një shërbim mbështetës…

Lajmet tona më të fundit

MicrosoftTeams-image (4)

Vrapuesit përgatiten për sfidën e Plymouth për të mbështetur First Light

Një ekip vrapuesish po përgatiten për vrapimin në Plymouth të dielën më 14 maj për të mbështetur njerëzit, jetët e të cilëve janë prekur nga abuzimi në familje…
emergency alert post (Facebook Post (Landscape))

Përditësimi i sigurisë për të mbijetuarit – alarme telefonike emergjente

Qeveria po nxjerr një sistem të ri të alarmeve të urgjencës, i projektuar për të paralajmëruar njerëzit për situata emergjente (të tilla si përmbytjet ekstreme). Sistemi do të…
Q&A - Martin Safe Spaces Instagram

Çfarë janë Hapësirat e Sigurta?

Në fillim të vitit 2023, First Light u bë ofruesi i ri për Hapësirat e Sigurta, një shërbim mbështetës për të mbijetuarit e abuzimit të lidhur me kishën….