Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Trajnimi

Trajnimi First Light i ndihmon profesionistët të njohin shenjat e abuzimit në familje dhe dhunës seksuale. Ne i mbështesim pjesëmarrësit në kuptimin e çështjeve, në mënyrë që ata të mund të përgjigjen shpejt dhe në mënyrë efektive kur dikush ka nevojë për ndihmë.

Trajnimi

Trajnimi First Light i ndihmon profesionistët të njohin shenjat e abuzimit në familje dhe dhunës seksuale. Ne i mbështesim pjesëmarrësit në kuptimin e çështjeve, në mënyrë që ata të mund të përgjigjen shpejt dhe në mënyrë efektive kur dikush ka nevojë për ndihmë.

Ne përdorim ekspertizën tonë për të krijuar trajnime me porosi me ju në mendje.

Trajnerët tanë janë ekspertë të pasionuar, me njohuri të larta, me përvojë të drejtpërdrejtë në vijën e parë. Paketat tona të trajnimit dhe zhvillimit, ndihmojnë njerëzit tuaj që:

  • njohin, kuptojnë dhe reagojnë ndaj abuzimit në familje dhe dhunës seksuale,
  • mësoni nga ne, si ekspertë në fushën tonë, me grupin e duhur të mjeteve, aftësive, njohurive dhe ekspertizës për të ofruar shërbime të shkëlqyera,
  • të ndjehen të pajisur dhe të sigurt për të mbështetur, referuar ose udhëzuar dikë që zbulon abuzimin në familje dhe dhunën seksuale tek agjencia më e përshtatshme.

Ne gjithashtu mund të ofrojmë konsultime ekspertësh për zhvillimin e politikave në vendin e punës.
Stërvitja ishte një frymë e freskët. Është kaq fuqizuese të stërvitesh nga dikush si First Light. Njohuritë e tyre janë të mahnitshme për shkak të përvojës së tyre dhe historitë janë të zhurmshme dhe shembuj të përsosur përdoren për të shpjeguar temën që diskutohet. Faleminderit që e bëtë një lëndë të vështirë për t’u mësuar”
Delegat me shumë agjenci
Tani jam shumë më i vetëdijshëm për ndikimin e abuzimit në familje brenda vendit të punës dhe kam besimin ta njoh atë dhe të mbështes më mirë stafin tim.”
Drejtor biznesi

Zgjidhje trajnimi me porosi

Paketat e trajnimit jashtë raftit mund të jenë zhgënjyese dhe të ndihen të parëndësishme për rrethanat tuaja specifike. Kjo është arsyeja pse ne insistojmë në ndërtimin e trajnimeve me porosi, të dizajnuara në partneritet me ju, rreth nevojave tuaja specifike.

Përmbajtja është krijuar për t’ju ofruar zgjidhje praktike që përputhen me politikat dhe procedurat specifike të organizatës suaj. Ne jemi fleksibël me mënyrën se si ofrojmë, me trajnerë që mund t’ju vizitojnë në terren, t’ju takojnë në internet ose në një strukturë trajnimi.

Zgjidhjet tona të trajnimit kanë marrë reagime të shkëlqyera nga delegatët në një gamë të gjerë sektorësh, me komente se trajnimi është tërheqës, nxitës dhe i këndshëm.

Na kontaktoni në [email protected] për të diskutuar nevojat tuaja për trajnim dhe për të ndërtuar një paketë që është specifike për ju dhe organizatën tuaj.

Mjetet dhe shembujt ishin të saktë dhe më kanë bërë më të vetëdijshëm për abuzimin në familje.
Mjek i përgjithshëm
“Kurs absolutisht fantastik. Kaq interesante dhe First Light, duke pasur përvojë të dorës së parë për të ndarë me ne, e bëri atë më tërheqës.”
Anëtar i stafit, Universiteti Exeter.

Më shumë informacion

Rreth Dritës së Parë

First Light është një organizatë bamirëse që mbështet njerëzit në Cornwall, Devon dhe Wiltshire të cilët janë prekur nga abuzimi në familje dhe dhuna seksuale.

Shërbimet tona

Nëse keni përjetuar dhunë seksuale ose abuzim në familje, First Light është këtu për t’ju ndihmuar të gjeni një rrugëdalje dhe të ecni drejt një të ardhmeje më të ndritshme.

Perfshihesh

Pavarësisht nëse po dhuroni kohën, aftësitë ose paratë tuaja, ka shumë mënyra se si ju dhe biznesi juaj mund të përfshiheni për të mbështetur punën që po bëjmë në First Light.