Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Anglia dhe Uellsi

Anglia dhe Uellsi

Ne ofrojmë shërbime të ndryshme në pjesë të ndryshme të MB.
Hapësira të sigurta është një shërbim mbështetës falas dhe i pavarur, që ofron një hapësirë konfidenciale, personale dhe të sigurt për këdo që është abuzuar nga dikush në Kishë ose si rezultat i marrëdhënies së tyre me Kishën e Anglisë, Kishën Katolike të Anglisë dhe Uellsit ose Kishën në Uells.

Shërbimi është i hapur për këdo që jeton në Angli dhe Uells.

Kontaktoni linjën tonë të ndihmës në 0300 303 1056 ose vizitoni dedikimin tonë faqe interneti .

Zbuloni më shumë rreth Hapësira të sigurta .

Shërbimet tona të tjera

Cornwall & Isles of Scilly: Mbështetje për abuzimin në familje dhe dhunën seksuale

Safer Futures u ofron individëve këshilla dhe mbështetje për të qenë të sigurt dhe për t’u rikuperuar nga efektet e abuzimit në familje dhe dhunës seksuale.

Këshillim për dhunën seksuale në Plymouth

Ne mbështesim personat që janë prekur nga dhuna seksuale, duke ofruar terapi dhe këshillim afatshkurtër.

Swindon & Wiltshire

Ne drejtojmë Qendrën e Referimit të Sulmit Seksual (SARC), duke ofruar ndihmë për këdo që ka përjetuar një përdhunim ose sulm seksual së fundmi në Wiltshire.