Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Cornwall dhe Ishujt e Scilly

Cornwall dhe Ishujt e Scilly

Ne ofrojmë shërbime të ndryshme në pjesë të ndryshme të MB.

Në Cornwall dhe Ishujt Scilly ne ofrojmë mbështetjen e mëposhtme:

E ardhmja më e sigurt – Shërbimi i rikuperimit të abuzimit në familje dhe dhunës seksuale

Safer Futures ofrohet në partneritet me Barnardo’s dhe ofron një pikë të vetme kontakti për këdo në Cornwall dhe Ishujt Scilly që ka përjetuar abuzim në familje dhe/ose dhunë seksuale dhe ka nevojë për mbështetje në çdo fazë të udhëtimit të tyre.

Keni nevojë për ndihmë apo këshilla tani?

Thirrni linjën e ndihmës Safer Futures 0300 777 4777 .

Hapur nga e hëna në të premte 9:00 – 21:00, e shtunë 9:00 – 17:00.

Shërbimi i Pavarur Këshillues për Dhunën Seksuale (ISVA).
Këshilltarët tanë të Pavarur për Dhunën Seksuale (ISVA) mbështesin njerëzit që kanë përjetuar një përdhunim ose sulm të rëndë seksual së fundmi ose historik dhe e kanë raportuar atë në Polici. Nëse nuk jeni i sigurt nëse duhet të raportoni atë që ju ka ndodhur, një ISVA mund t’ju ofrojë mbështetje dhe këshilla se cilat opsione janë në dispozicion dhe si duken proceset.

Zbuloni më shumë rreth shërbimit ISVA .

Nëse kohët e fundit jeni sulmuar seksualisht në Devon dhe keni nevojë për këshilla dhe mbështetje, mund të hyni në qendrat e referimit të sulmeve seksuale në Devon, Cornwall dhe Isles of Scilly Sexual Assault (SARC) në 0300 3034626 ose mësoni më shumë në sarchelp.co.uk

Ky shërbim ofrohet nga North Devon Healthcare Trust.

Më shumë informacion

Rreth Dritës së Parë

First Light është një organizatë bamirëse që mbështet njerëzit në Cornwall, Devon dhe Wiltshire të cilët janë prekur nga abuzimi në familje dhe dhuna seksuale.

Në Plymouth dhe Devon mund të përdorni shërbimin ISVA dhe Qendrën e Terapisë së Dhunës Seksuale.

Swindon & Wiltshire

Ne drejtojmë Qendrën e Referimit të Sulmit Seksual (SARC), duke ofruar ndihmë për këdo që ka përjetuar një përdhunim ose sulm seksual së fundmi në Wiltshire.