Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Plymouth dhe Devon

Plymouth dhe Devon

Ne ofrojmë shërbime të ndryshme në pjesë të ndryshme të MB.

Në Plymouth dhe Devon mund të përdorni shërbimet e mëposhtme:

Shërbimi i Pavarur Këshillues për Dhunën Seksuale (ISVA).

Këshilltarët tanë të Pavarur për Dhunën Seksuale mbështesin njerëzit që kanë përjetuar një përdhunim ose sulm të rëndë seksual së fundmi ose historik dhe e kanë raportuar atë në polici. Ata do t’ju mbështesin në udhëtimin tuaj nëpër sistemin e drejtësisë penale. Nëse një shkelje nuk është raportuar ende, ne gjithashtu mund të ofrojmë mbështetje për të parë opsionet që keni në dispozicion.

Zbuloni më shumë rreth shërbimit ISVA .

Nëse kohët e fundit jeni sulmuar seksualisht në Devon dhe keni nevojë për këshilla dhe mbështetje, mund të hyni në qendrat e referimit të sulmeve seksuale në Devon, Cornwall dhe Isles of Scilly Sexual Assault (SARC) në 0300 3034626 ose mësoni më shumë në sarchelp.co.uk

Ky shërbim ofrohet nga North Devon Healthcare Trust.

Terapia e dhunës seksuale

Shërbimi ynë i terapisë dhe këshillimit të dhunës seksuale mbështet njerëzit në Plymouth dhe Devon që kanë përjetuar dhunë seksuale ose sulme. Këshilltarët tanë janë të regjistruar ose në BACP (Shoqata Britanike e Këshilltarëve dhe Psikoterapistëve) dhe/ose UKCP (Këshilli i Psikoterapistëve në Mbretërinë e Bashkuar).

Zbuloni më shumë rreth shërbimit tonë të këshillimit në Plymouth.
Ndihmë me abuzimin në familje në Devon
Për mbështetje praktike, jo-gjykuese, këshilla dhe mbrojtje për abuzimin në familje, kontaktoni:

Më shumë informacion

Rreth Dritës së Parë

First Light është një organizatë bamirëse që mbështet njerëzit në Cornwall, Devon dhe Wiltshire të cilët janë prekur nga abuzimi në familje dhe dhuna seksuale.

Cornwall dhe Ishujt e Scilly

Në Cornwall dhe Ishujt Scilly ne ofrojmë të ardhme më të sigurta, shërbim ISVA, shërbim IDVA dhe rrugë rikuperimi për të përmendur disa.
Ne drejtojmë Qendrën e Referimit të Sulmit Seksual (SARC), duke ofruar ndihmë për këdo që ka përjetuar një përdhunim ose sulm seksual së fundmi në Wiltshire.