Inclusive Pride Flag
Search
Close this search box.

Swindon & Wiltshire

Swindon & Wiltshire

Ne ofrojmë shërbime të ndryshme në pjesë të ndryshme të MB.
Në Swindon & Wiltshire mund të përdorni shërbimet e mëposhtme:

Qendra e Referimit për Sulmet Seksuale të Swindon dhe Wiltshire (SARC)

Ne drejtojmë Swindon dhe Wiltshire Qendra e referimit të sulmeve seksuale (SARC) , duke ofruar ndihmë të menjëhershme për këdo që ka përjetuar një përdhunim ose sulm seksual të kohëve të fundit ose jo së fundmi në Wiltshire.

Nëse jeni përdhunuar ose sulmuar seksualisht, pa marrë parasysh sa kohë më parë, ju mund të kontaktoni SARC drejtpërdrejt me ose pa përfshirjen e policisë. Nëse vendosni të raportoni në polici, ata mund t’ju referojnë te shërbimi ynë për mbështetje.

Nëse keni përjetuar përdhunim ose sulm seksual kohët e fundit, mund t’ju ofrohet një takim për të vizituar SARC-në. Gjatë takimit tuaj mund t’ju ofrohet një ekzaminim mjekoligjor. Ekzaminimet mjekoligjore kryhen nga një mjek ose infermiere me përvojë dhe specialiste e quajtur Ekzaminues i Kundërvajtjeve seksuale. Një ekzaminim mjekoligjor mund të ofrojë mundësinë për të tërhequr prova që mund të përdoren nëse dhe kur vendosni të raportoni në polici.

Zbuloni më shumë rreth Swindon SARC .

Për informacion dhe këshilla në lidhje me mbështetjen që mund t’ju ofrojmë në SARC, na kontaktoni duke telefonuar 01793 781916 .

Nëse jeni sulmuar ose përdhunuar seksualisht në një zonë tjetër të MB, mund të kontaktoni SARC tuaj lokale për mbështetje.

Ne jemi të bazuar në:
Swindon & Wiltshire SARC
Gables
Rruga Shrivenham
Marston Jugor
Swindon
Wiltshire
SN3 4RB

Shërbimi i Pavarur Këshillues për Dhunën Seksuale (ISVA).

Këshilltarët tanë të Pavarur për Dhunën Seksuale (ISVA) mbështesin njerëzit që kanë përjetuar një përdhunim të fundit ose historik, ose sulm të rëndë seksual dhe e kanë raportuar atë në Polici. Ata do t’ju mbështesin në udhëtimin tuaj nëpër sistemin e drejtësisë penale. Nëse një shkelje nuk është raportuar ende, ne gjithashtu mund të ofrojmë mbështetje për të parë opsionet që keni në dispozicion.

Shërbimet tona të tjera

Cornwall & Isles of Scilly: Mbështetje për abuzimin në familje dhe dhunën seksuale

Safer Futures u ofron individëve këshilla dhe mbështetje për të qenë të sigurt dhe për t’u rikuperuar nga efektet e abuzimit në familje dhe dhunës seksuale.

Këshillim për dhunën seksuale në Plymouth

Ne mbështesim personat që janë prekur nga dhuna seksuale, duke ofruar terapi dhe këshillim afatshkurtër.
Safe Spaces është një shërbim mbështetës falas dhe i pavarur, duke ofruar një hapësirë konfidenciale, personale dhe të sigurt për këdo që është abuzuar nga dikush në Kishë.